Finance en Audit

Ontdek wat de SVB jou te bieden heeft!

Finance en Audit bij de SVB

In totaal werken er bij ons zo’n 80 mensen binnen Finance in Amstelveen. Er is veel ruimte voor initiatief, want we ontwikkelen ons continu. Automatisering van processen, verbeteren van systemen, implementatie van robotics, datagedreven werken; er zijn tal van actuele thema’s die spelen.

De Audit Dienst is een zelfstandig en onafhankelijk opererende afdeling van zo’n 25 personen en heeft een platte structuur. Het is zowel de controlerend accountant als de interne audit-afdeling van de SVB. De auditors onderzoeken de processen, systemen en governance van de SVB.

Bij een organisatie als de SVB zijn de financiën en de kwaliteit van de uitvoering van vitaal belang. Logisch, met een jaarlijks totaalbedrag van 49 miljard euro aan sociale verzekeringen voor 5,6 miljoen klanten!

Bekijk hierboven de video en krijg een indruk van het Finance & Audit vakgebied bij de SVB.

Werken bij de SVB, dat biedt kansen!

Verhalen van collega's

"Ik kan mezelf zijn; de diversiteit geeft mij een vertrouwd gevoel"
Samira - Auditor
"Het publieke domein kent zijn eigen uitdagingen en verantwoordelijkheden."
Mathijs - Internal auditor
"Bij de SVB kan iedereen zichzelf zijn "
Derya - Financial Controller
prev next

Finance

Van de financiële bedrijfsadministratie tot analyse & onderzoek en van correcte betaalprocessen tot verantwoording aan diverse instanties. Onze controllers, administratief medewerkers en financieel specialisten zitten daar bovenop.

Belangrijk werk, want wanneer je de verantwoordelijkheid hebt voor de financiële zekerheid van zoveel klanten moet alles goed geregeld zijn. Zij moeten kunnen rekenen op een tijdige afhandeling en betaling en wij moeten ons kunnen verantwoorden.

Audit

Het vakgebied Audit is erg breed. Binnen de SVB zijn zowel financiële auditors, IT-auditors als deskundigen op het gebied van brede organisatievraagstukken nodig. Onze auditors houden zich bezig met een aantal belangrijke ontwikkelingen in hun vakgebied, zoals cultuur en gedrag, data-analyse, cybersecurity audits en vernieuwende onderzoeksmethoden. Of het nu gaat om het onderzoeken van de beheersing van processen, het beoordelen van de IT-systemen of het controleren van de financiële verantwoordingen. Ze zijn van alle markten thuis.

Ook waar het gaat om het adviseren over governance vraagstukken. Als kritische businesspartner helpen zij de SVB iedere dag een stukje beter te worden.

Uitgelichte vacatures

Fiscalist (loonheffingen)

  • 32 tot 36 uur
  • 4.319,- tot 5.833,-
  • wo
  • Amstelveen
Bekijk de vacature

De SVB, de uitvoerder van volksverzekeringen in Nederland