Jij als starter bij ons

Bij de SVB blijf je altijd in ontwikkeling. We zijn de grootste instantie in Nederland die zich bezig houdt met de uitvoering van sociale wetten. Dat betekent dat iedereen die bij ons werkt intern wordt opgeleid en getraind. Niet alleen juridische en financiële specialisten, maar bijvoorbeeld ook ICT’ers en servicemedewerkers krijgen een grondige vaktraining. In de praktijk is dat vaak leren terwijl je werkt en werken terwijl je leert. Bijvoorbeeld van ervaren collega’s. Wil jij ook groeien in een baan waar je impact kunt hebben?

Als starter bij ons aan het werk

 

Werk dat er echt toe doet

Samen met ruim 4.000 collega’s werken we aan bestaanszekerheid en eigen regie voor burgers. Namens de overheid keren wij aan zo’n 5,7 miljoen mensen onder andere kinderbijslag, AOW of Persoonsgebonden budget (PGB) uit. Dat is ruim 50 miljard euro per jaar, waarbij we ervoor zorgen dat iedereen krijgt waar hij of zij recht op heeft; eerlijk en efficiënt. Dat is verantwoordelijk en waardevol werk. De dynamiek van de maatschappij, politiek en technologie maakt dit tot een inspirerend werkterrein.

Constante vernieuwing

Onze omgeving verandert snel en dat vraagt ook van ons een groot aanpassingsvermogen. Daarom maken we de processen en systemen binnen de SVB constant klaar voor de toekomst. Met gebruik van slimme ICT oplossingen zodat onze klanten steeds meer zelf kunnen afhandelen en onze medewerkers goed kunnen werken. Het maakt ons werk inhoudelijk interessant en heel aantrekkelijk.

Kansen om je te ontwikkelen als starter

Medewerkers zijn enthousiast over de ruimte voor initiatief die ze krijgen bij de SVB. We bieden volop kansen aan jou, maar je moet ze wel zelf pakken. Er is relatief veel budget voor professionele ontwikkeling, maar ook voor persoonlijke ontwikkeling. De interne SVB Academie heeft daarvoor een breed aanbod aan trainingen die in company georganiseerd worden met SVB vaardigheidstrainers. Een externe training is ook mogelijk. We hebben alle disciplines in huis en het niveau is hoog, dus leer je veel van je collega vakgenoten. En als je wilt, zijn er mogelijkheden om door te groeien, ook naar andere vakgebieden. Dat is een heel goed begin voor waardevol werk.

Ga jij voor inhoud óf zoek jij een bredere functie om jouw talenten te ontdekken én te ontwikkelen? De startersmogelijkheden die we hebben publiceren we bij onze vacatures. De betrokken recruiter kan jouw eventuele vragen uiteraard beantwoorden.

Interesse in een traineeship? Lees meer over de mogelijkheden.

Vacatures

Welke carrièrekansen liggen er voor jou bij de SVB? Bekijk onze vacatures.

Lees meer

Jouw ontwikkeling

De SVB biedt veel kansen en mogelijkheden om te groeien in je vak én als persoon.

Lees meer

Over de SVB

Lees meer over onze doelen, onze werkwijze en over de SVB als werkgever.

Lees meer

De SVB, de uitvoerder van volksverzekeringen in Nederland