Jouw eerste werkdag

Thuis werken of op kantoor? Bij de SVB noemen we dit ‘Bewust Werken’. Dit gaat verder dan alleen een afweging maken tussen werken op kantoor of thuis (hybride). Met Bewust Werken maak je in overleg met je team en leidinggevende een professionele en bewuste afweging over hoe, waar, wanneer, met wie en met welke middelen jij jouw resultaten optimaal kunt behalen, zowel kwalitatief als kwantitatief. Hierin staat niet alleen het klantbelang voorop maar worden ook de belangen van onze organisatie, de teams en de medewerkers meegewogen. Er is geen dicht getimmerd plan, maar we willen Bewust Werken realiseren door te experimenteren en te leren.

Welkom op je eerste werkdag

Introductie en het programma Welkom on Board

Inwerken verschilt natuurlijk per functie, in sommige functies start je met een uitgebreid opleidingstraject. Bij de SVB vinden we inwerken echter iets anders dan thuis raken en je thuis voelen in de organisatie. Hiervoor is het onboarding programma bedoeld.

Voor alle nieuwe medewerkers organiseren we een introductiebijeenkomst. Tijdens een SPOC (Small Private Open Course) leer je de organisatie en de nieuwe collega’s kennen. Gedurende de eerste drie maanden heb je toegang tot het platform voor nieuwe medewerkers. Via dit platform kun je contact onderhouden met de andere nieuwe medewerkers, kun je diverse informatieve modules doorlopen en ook vind je er een schat aan praktische informatie om je wegwijs te maken binnen de organisatie. Tenslotte koppelen we nieuwkomers vaak ook aan een ervaren collega, die helpt om makkelijk vertrouwd te raken met het werken bij de SVB

Ambtseed/belofte afleggen

De SVB is een overheidsinstantie, wat inhoudt dat als je bij de SVB komt werken, je ambtenaar wordt en als nieuwe medewerker de eed of belofte moet afleggen.

Vakgebieden

Bij de SVB werken professionals en starters in allerlei vakgebieden. Bekijk een aantal uitgelichte vakgebieden.

Lees meer

Vacatures

Welke carrièrekansen liggen er voor jou bij de SVB? Bekijk onze vacatures.

Lees meer

Onze recruiters

Wil je komen werken bij de SVB? Kom in contact met onze recruiters.

Lees meer

De SVB, de uitvoerder van volksverzekeringen in Nederland