"Ik kan mezelf zijn; de diversiteit geeft mij een vertrouwd gevoel"

Samira - Auditor

Maak kennis met Samira!

Samenwerken met professionals, ontwikkelingsmogelijkheden, werk-privébalans en zichzelf kunnen zijn. Dat waren de zaken waar Samira naar zocht in een werkgever toen ze solliciteerde bij de SVB. Inmiddels werkt ze geruime tijd als auditor, want ze kon alle wensen afvinken.

Werken bij de SVB geeft mij het gevoel dat ik nuttig werk verricht en een steentje bijdraag aan de maatschappij.

Veel diversiteit in werkzaamheden

“Als auditors zijn wij zowel de controlerend accountant als de interne auditafdeling van de SVB. Wij voeren onder ander actiegerichte-, beheergerichte- en certificerende audits uit. Daarnaast hebben we verschillende adviesopdrachten. Er is dus een breed werkveld. En dit zorgt voor veel diversiteit in werkzaamheden. Dankzij mijn werk als interne auditor leer ik de organisatie goed kennen. Ik weet wat er speelt en kan me verdiepen in de wetten. En ik probeer me zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen. De SVB biedt daarvoor de studiemogelijkheden. Zo ben ik de uitdaging aangegaan om de studie tot registeraccountant op te pakken.”

Samen bereik je meer

“Voor mij is het belangrijk om samen te werken, te werken in een team dat elkaar verder wil helpen. Ik ben zeer tevreden over hoe we binnen de SVB met elkaar omgaan. De collega’s zijn behulpzaam en je wordt als persoon gewaardeerd. We helpen elkaar vooruit en staan voor elkaar klaar. Ook als we bijvoorbeeld deadlines moeten halen.”

Uitstekende balans tussen werk en privé

“De SVB snapt dat medewerkers ook buiten het werk een leven hebben. Dat is een heel mensgerichte instelling, waar ik veel waarde aan hecht. Mijn dagen zijn flexibel doordat ik mijn werk zelf kan inplannen en de vrijheid heb om mijn taken te beheren. Hierdoor heb ik een goede balans tussen werk en privé.”

Wat doet de SVB

Van kinderbijslag tot AOW en PGB: 5,7 miljoen klanten, ruim 50 miljard euro per jaar.

Lees meer

Jouw nieuwe collega’s

Wie werken er bij de SVB en worden misschien wel jouw nieuwe collega's!

Lees meer

Vacatures

Welke carrièrekansen liggen er voor jou bij de SVB? Bekijk onze vacatures.

Lees meer

De SVB, de uitvoerder van volksverzekeringen in Nederland