Tom Nouws

 

“Als Corporate Recruiter bij de SVB is het mijn passie om de juiste mensen te vinden die niet alleen over de vereiste competenties en vaardigheden beschikken, maar ook passen bij de unieke cultuur van onze organisatie. Voor mij kenmerkt deze zich door zijn mensgerichte karakter waarbij iedereen zichzelf kan zijn en we met z’n allen keihard werken om de burger zo goed mogelijk te helpen. Door onze sterke focus op de ontwikkeling van onze medewerkers, krijg je de kans om te groeien in je rol, in je functie en op persoonlijk vlak.”

Waarde toevoegen

“Ik ben gemotiveerd om de juiste match te maken die zowel voor de kandidaat als de SVB waardevol is. Mijn doel is om langdurige en succesvolle samenwerkingen tot stand te brengen. Een hoogtepunt van het afgelopen jaar was dat ik, in samenwerking met verschillende stakeholders, meer dan 200 nieuwe collega’s heb verwelkomd als Juridisch Administratief Medewerker, verspreid over het hele land.”

Een stimulerende werkomgeving waar innovatie wordt aangemoedigd

Stimulerende werkomgeving

“De SVB onderscheidt zich als werkgever door haar toewijding aan diversiteit, inclusiviteit en de ontwikkeling van haar medewerkers. We bieden uitgebreide opleidingsmogelijkheden en een stimulerende werkomgeving waar innovatie wordt aangemoedigd. Specifiek binnen mijn vakgebied kunnen nieuwe medewerkers profiteren van contacten met en hulp aan de burgers die bijdragen aan maatschappelijke vooruitgang. Daarnaast biedt de SVB een balans tussen werk en privé, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor professionals die een zinvolle carrière zoeken.”

Neem contact op

TNouws@svb.nl
Naar de LinkedIn pagina van Tom Nouws

Uitgelichte vacatures

Managementassistent

  • Arbeidsduur: 32 tot 36 uur
  • Salaris: 3.057,- tot 3.752,-
  • Opleidingsniveau: hbo
  • Locatie: Utrecht
Bekijk de vacature

De SVB, de uitvoerder van volksverzekeringen in Nederland