Full stack developer

Binnen de SVB zetten we uiteenlopende systemen in voor het efficiënt en gericht bedienen van onze klanten. Om dat allemaal voor elkaar te krijgen gebruiken we veel verschillende informatiesystemen, van unieke digitale portalen tot gewone kantoorautomatisering. Met een mooie mix van bewezen en nieuwe technologie hebben we een systeemlandschap waar we trots op zijn. Zonder full stack developers aan de basis van die technologie zouden we nergens zijn.

Dagelijkse bezigheden van een full stack developer

Als organisatie zijn we afhankelijk van optimaal functionerende systemen. Zodat alles wat de collega’s van dienstverlening en andere vakgebieden nodig hebben voor de uitvoering op ieder moment en op de juiste plek beschikbaar is. Onze full stack developers helpen daaraan mee. Onder andere door het ontwerpen, bouwen en testen van webapplicaties. En door het uitwerken en vastleggen van technische oplossingen. Ze hebben een belangrijke rol in het functioneel en technisch adviseren én in het beheer en de doorontwikkeling van ons CMS en andere (web)applicaties. De grootte van onze organisatie én de complexiteit van onze dienstverlening zijn uitdagend. We zoeken altijd oplossingen die moeten leiden tot meer gebruiksvriendelijkheid. Dat doen we vaak in multidisciplinaire teams, maar ook als developers onder elkaar

Een full stack developer van de SVB herken je meteen

Development is een werkgebied dat zich razendsnel ontwikkelt. Wat vandaag ontworpen is, vraagt morgen alweer om vernieuwing. Combineer je die eeuwigdurende verandering van de techniek met veranderingen in de samenleving dan heb je de dynamiek van de SVB te pakken. Onze full stack developers zijn teamspelers die hun afspraken nakomen en daarmee die veranderingen het hoofd bieden. Ze hebben een brede technische kennis en weten heel goed efficiency te combineren met de wensen van de klant.

Full stack developer, full stack Java developer of Java developer

Voor dezelfde functie worden vaak verschillende functienamen gebruikt. Zo is de full stack developer vergelijkbaar met de full stack Java developer of Java developer. Niet enorm belangrijk hoor zo’n naam, het gaat natuurlijk om de inhoud van het werk. En dat onze klanten optimaal geholpen worden.

Dit moet je weten over ons vakgebied IT

Bij de SVB zijn ongeveer 450 mensen werkzaam binnen het vakgebied IT. We kennen vijf afdelingen: managed services, businesssupport en drie afdelingen applicatie-onderhoud en ontwikkeling. Deze laatste drie zijn onderverdeeld in Sociale Verzekeringen (SV), PGB en bedrijfsvoering (generiek). Gezamenlijk zijn de afdelingen verantwoordelijk voor alle technologie binnen de SVB.

We ontwikkelen applicaties in het hele spectrum: soms klein, soms voor miljoenen klanten. We zorgen er natuurlijk ook voor dat alles 24/7 in de lucht blijft op onze complexe infrastructuur. Dat doen we in scrumteams die één of meerdere webapplicaties technisch beheren. In teamverband met Agile-ontwikkelmethodes.

Vacature full stack developer

Is deze functie jou op het lijf geschreven? En wil je weten of we een vacature full stack developer hebben? Houd dan onze vacaturepagina in de gaten of schrijf je in voor onze Job Alert.

Uitgelichte vacatures

Technisch Applicatiebeheerder Bestandskoppelingen

 • Arbeidsduur: 32 tot 36 uur
 • Salaris: 4.556,- tot 6.027,-
 • Opleidingsniveau: hbo, hbo+
 • Locatie: Amstelveen
Bekijk de vacature

DevOps Engineer

 • Arbeidsduur: 32 tot 36 uur
 • Salaris: 4.556,- tot 6.027,-
 • Opleidingsniveau: hbo+, wo, hbo
 • Locatie: Amstelveen
Bekijk de vacature

IT Security Officer

 • Arbeidsduur: 32 tot 36 uur
 • Salaris: 4.556,- tot 6.027,-
 • Opleidingsniveau: hbo+, wo
 • Locatie: Amstelveen
Bekijk de vacature

Verhalen van collega's

"Er zijn korte lijnen en is veel direct contact met collega's"
Joris - Developer
"Anderen helpen, dat is voor mij een belangrijke drijfveer"
Mona-Marie - Developer

De SVB, de uitvoerder van volksverzekeringen in Nederland