Jij als starter bij ons

 

Bij de SVB blijf je altijd in ontwikkeling. We zijn de grootste instantie in Nederland die zich bezig houdt met de uitvoering van sociale wetten. Dat betekent dat iedereen die bij ons werkt intern wordt opgeleid en getraind. Niet alleen juridische en financiële specialisten, maar bijvoorbeeld ook ICT’ers en servicemedewerkers krijgen een grondige vaktraining. In de praktijk is dat vaak leren terwijl je werkt en werken terwijl je leert. Bijvoorbeeld van ervaren collega’s. Wil jij ook groeien in een baan waar je impact kunt hebben?

Werk dat er echt toe doet

Samen met zo’n 4.000 collega’s werken we aan bestaanszekerheid en eigen regie voor burgers. Namens de overheid keren wij aan zo’n 5,5 miljoen mensen onder andere kinderbijslag, AOW of Persoonsgebonden budget (PGB) uit. Dat is ruim 45 miljard euro per jaar, waarbij we ervoor zorgen dat iedereen krijgt waar hij of zij recht op heeft; eerlijk en efficiënt. Dat is verantwoordelijk en waardevol werk. De dynamiek van de maatschappij, politiek en technologie maakt dit tot een inspirerend werkterrein.

Constante vernieuwing

Onze omgeving verandert snel en dat vraagt ook van ons een groot aanpassingsvermogen. Daarom maken we de processen en systemen binnen de SVB constant klaar voor de toekomst. Met gebruik van slimme ICT oplossingen zodat onze klanten steeds meer zelf kunnen afhandelen en onze medewerkers goed kunnen werken. Het maakt ons werk inhoudelijk interessant en heel aantrekkelijk.

Kansen om je te ontwikkelen als starter

Medewerkers zijn enthousiast over de ruimte voor initiatief die ze krijgen bij de SVB. We bieden volop kansen aan jou, maar je moet ze wel zelf pakken. Er is relatief veel budget voor professionele ontwikkeling, maar ook voor persoonlijke ontwikkeling. De interne SVB Academie heeft daarvoor een breed aanbod aan trainingen die incompany georganiseerd worden met SVB vaardigheidstrainers. Een externe training is ook mogelijk. We hebben alle disciplines in huis en het niveau is hoog, dus leer je veel van je collega vakgenoten En als je wilt, zijn er mogelijkheden om door te groeien, ook naar andere vakgebieden. Dat is een heel goed begin voor waardevol werk.

Trainee of stagiair

In mei en oktober 2023 starten onze interessante traineeships.

Lees meer

Ontwikkeling en SVB Academie

De SVB biedt veel kansen en mogelijkheden om te groeien

Lees meer

De SVB, de uitvoerder van volksverzekeringen in Nederland