Frederick Cardaño

 

“Ik ben al meer dan vijf jaar aan de slag als recruiter bij de SVB. Samen met mijn team zorg ik ervoor dat we toppers binnenhalen voor onze dienstverlening directies, DSV en DZW.”

Persoonlijke groei

“Ik upgrade mezelf elke dag, in die zin ben ik net een telefoon, maar dan zonder de bugs. Mijn missie? De beste versie van mezelf worden. Dit pad van persoonlijke groei is ook een manier om anderen te helpen. Door kennis te delen of een helpende hand te bieden, kom ik steeds dichter bij het zijn van die kerel die écht het verschil maakt. Hier ben ik dus, groeiend, lerend, en hopelijk iemands dag oplichtend.”

Veerkracht en toewijding

“Het meest trots ben ik op de groei die ons recruitmentteam heeft doorgemaakt. Van een kleine groep van 3-4 personen zijn we uitgegroeid tot een sterk team van 15. Ondanks de uitdagingen en ‘growing pains’ die horen bij deze uitbreiding, staat er nu een goed functionerend team dat veel voor elkaar over heeft. Deze ontwikkeling weerspiegelt onze veerkracht en toewijding, en dat is iets waar ik echt trots op ben.”

Eigen initiatieven worden hier toegejuicht

Informele sfeer

“Bij de SVB vind je die zeldzame combinatie van betrouwbaarheid en een informele sfeer, ideaal als je stabiliteit zoekt in je carrière. We zijn als een warme, gezellige familie waar iedereen elkaar kent en waardeert. Onze collega’s? Vriendelijk en ondersteunend, altijd klaar voor een praatje bij de koffieautomaat. En initiatieven? Die worden hier toegejuicht. Dus als je een plek zoekt waar je ideeën gehoord worden en waar je je echt onderdeel van het team voelt, dan is de SVB jouw keuze.”

Neem contact op

FCardano2@svb.nl
Naar de LinkedIn pagina van Frederick Cardaño

De SVB, de uitvoerder van volksverzekeringen in Nederland