"Samen doen we het voor de burger!"

Suryenne - Juridisch administratief medewerker

Maak kennis met Suryenne!

Suryenne denkt graag actief mee met de organisatie, zowel binnen haar werkzaamheden als daarbuiten. Als juridisch administratief medewerker voor de AOW zet zij zich elke dag in voor de burger, nationaal én internationaal.

Betekenisvol werk

“Als ik ’s ochtends naar mijn werk ga, denk ik: Hoe kan ik burgers vandaag helpen? Daar krijg ik energie van.” Ze koos al voor de dienstverleningskant tijdens haar opleiding. “Ik deed juridische administratie in de richting van openbaar bestuur. Dan weet je dat je bij een overheid terecht komt, en dat wilde ik ook graag: meewerken aan het apparaat wat ons land draaiende houdt. De SVB was toen al mijn wens. Toen er uiteindelijk een vacature was, probeerde ik het gelijk en nu werk ik elke dag met veel plezier.”

Collega’s maken het werk leuk, ook al vind je je werk niet altijd even leuk. Gelukkig heb ik leuke collega’s én een leuke baan!

Een warm bad

Fijne collega’s is voor Suryenne een belangrijke voorwaarde voor haar werk. “Collega’s maken het werk leuk, ook al vind je je werk misschien niet altijd even leuk. Gelukkig heb ik leuke collega’s én een leuke baan!” Als juridisch administratief medewerker heeft zij eerst de interne opleiding van zes maanden voltooid, daarna kwam ze in een team terecht. “Je komt echt in een warm bad terecht. Iedereen is behulpzaam en samen doen we het voor de burger.”

Ruimte om dingen op te pakken

Naast het verwerken van dossiers, is Suryenne ook druk met nevenactiviteiten. “Ik ben heel blij dat mijn teamcoach mij de ruimte geeft om mee te werken aan andere dingen, zoals het gebruikersoverleg en team-overschrijdend werkoverleg. Hierin zijn de verschillende afdelingen vertegenwoordigd en bespreken we waar we tegenaan lopen.” Met haar proactieve houding heeft Suryenne al een aantal kleine wijzigingen in de werkwijze weten te krijgen. “Er wordt echt naar je geluisterd als je ergens tegenaan loopt.”

Wat doet de SVB

Van kinderbijslag tot AOW en PGB: 5,7 miljoen klanten, ruim 50 miljard euro per jaar.

Lees meer

Jouw nieuwe collega’s

Wie werken er bij de SVB en worden misschien wel jouw nieuwe collega's!

Lees meer

Vacatures

Welke carrièrekansen liggen er voor jou bij de SVB? Bekijk onze vacatures.

Lees meer

De SVB, de uitvoerder van volksverzekeringen in Nederland