"De SVB is een dynamische organisatie, waar veel gaande is. "

Sonja - IT-applicatieregisseur

Maak kennis met Sonja!

Sonja werkt sinds 2018 bij de SVB als IT-applicatieregisseur. In haar rol is ze betrokken bij de selectie, aanschaf, implementatie en inbeheername van nieuwe software-applicaties. Met haar kwaliteit om te denken in oplossingen gaat ze met plezier complexe vraagstukken te lijf.

Dagelijks inspannen voor het neerzetten van een goed werkend IT-landschap

Goed functionerende software is voor het uitvoeren van de taken van de SVB onmisbaar. En het is in deze tijden van technologische vooruitgang continu aan veranderingen onderhevig. “We zijn altijd op zoek naar mogelijke verbeteringen, want we willen dat alle collega’s zo goed mogelijk kunnen werken. Daarbij ben ik een schakel tussen interne klanten, IT-afdelingen en externe leveranciers. Dat is zeer afwisselend en uitdagend, omdat je je constant beweegt op het snijvlak van business en IT. Je moet dus de belangen van alle kanten behartigen. Bovendien bewaak je de balans tussen bijblijven met technische ontwikkelingen en goed beveiligde systemen.”

Je voelt dagelijks dat je met je collega’s werkt voor een maatschappelijk doel.

Betrokken collega’s

“De SVB is een dynamische organisatie, waar veel gaande is. Je voelt dagelijks dat je met je collega’s werkt voor een maatschappelijk doel. Die betrokkenheid en het samen ergens voor gaan zorgt voor mij voor een erg fijne werksfeer.”

“Door het vragen en geven van feedback houden we elkaar professioneel gezien scherp. Dat doen we zowel individueel als in team- en projectverband. Op die manier monitoren we ook ons jaarplan. En die aanpak geeft ons veel ruimte om initiatief te nemen en mee te denken over inhoud.”

Opleidingen en ontwikkeltrajecten

De SVB is een menselijke en betrouwbare werkgever, die je alle mogelijkheden geeft je kennis in te zetten voor het maatschappelijk belang. En ook om die kennis verder te verbreden via opleidingen en ontwikkeltrajecten. “Zo heb ik bijvoorbeeld recentelijk een cloudopleiding gevolgd. Zo’n studie zorgt ervoor dat ik mijn expertise kan blijven uitbreiden en weer kan delen met mijn collega’s.”

Wat doet de SVB

Van kinderbijslag tot AOW en PGB: 5,7 miljoen klanten, ruim 50 miljard euro per jaar.

Lees meer

Jouw nieuwe collega’s

Wie werken er bij de SVB en worden misschien wel jouw nieuwe collega's!

Lees meer

Vacatures

Welke carrièrekansen liggen er voor jou bij de SVB? Bekijk onze vacatures.

Lees meer

De SVB, de uitvoerder van volksverzekeringen in Nederland