"Mijn teamleden staan voor elkaar klaar"

Marc - Manager

Maak kennis met Marc!

Marc is manager van enkele IT-ontwikkelteams. Zijn manier van leidinggeven gaat uit van het goede in de mens. Daarnaast vindt hij een goede balans tussen werk en privé belangrijk. Met aandacht voor de teamleden en een goede samenwerking bereik je het beste resultaat. Dankzij de hoge mate van kennis motiveren en inspireren ze elkaar.

Zorgen dat teamleden goed in hun vel zitten

De teams waar Marc leiding aan geeft ontwikkelen en verbeteren systemen die gebruikt worden op de kantoren van SVB. “Ik geef leiding aan twee Cobol-ontwikkelteams, een Java-dev-ops-team en een testteam. De laatste twee teams ontwikkelen het EESSI-platform. Dat is een Europees platform voor onderling berichtenverkeer tussen landen op het gebied van sociale zekerheid. Het is mijn taak te zorgen dat de mensen in mijn teams goed in hun vel zitten. Zodat zij zich zo goed mogelijk kunnen inzetten voor de SVB.”

Verder is Marc er verantwoordelijk voor dat projecten zo goed mogelijk in beheer genomen kunnen worden. Waardoor de SVB een dienst kan leveren die aan de eisen van de klant voldoet en die intern goed te beheren is.

Aandacht voor de werk-privébalans

De SVB is een sociale en fijne werkgever die de balans werk-privé zeer goed ondersteunt. Met name mensen met (jonge) kinderen spreekt dat erg aan. Ook is er veel aandacht voor opleidingen en de ontwikkeling van medewerkers. Met het persoonlijk opleidingsbudget kun je zo je eigen route uitstippelen.

Ik vind de werk-privébalans erg belangrijk.

“Ik vind de werk-privébalans erg belangrijk. Als de medewerker besluit een dag thuis te werken en het werk laat dat toe is dat prima. Uiteraard wel in overleg met het team. De andere kant is dat er soms werkzaamheden in het weekend moeten plaatsvinden. Vaak kan dit vanuit huis met de laptop en de smartphone die je krijgt van de SVB.”

Echt een leuke club om voor te werken

“Voor 2019 kende ik de SVB alleen als uitkeringsinstantie van de kinderbijslag en de AOW. Het is écht een leuke club om voor te werken. De SVB geeft om haar mensen en kent mooie uitdagingen. Er is een leuke manier van samenwerking en men is altijd op zoek naar innovatie, dat stimuleert. Collega’s staan altijd voor elkaar klaar!”

Wat doet de SVB

Van kinderbijslag tot AOW en PGB: 5,7 miljoen klanten, ruim 50 miljard euro per jaar.

Lees meer

Jouw nieuwe collega’s

Wie werken er bij de SVB en worden misschien wel jouw nieuwe collega's!

Lees meer

Vacatures

Welke carrièrekansen liggen er voor jou bij de SVB? Bekijk onze vacatures.

Lees meer

De SVB, de uitvoerder van volksverzekeringen in Nederland