"De SVB heeft als grote organisatie veel diversiteit in werk én in mensen"

Jan Peter - Solution Architect

Maak kennis met Jan Peter!

Jan Peter is Solution Architect bij de SVB. Hij werkt sinds 2020 bij de SVB en geniet in zijn werk vooral van het dagelijks nieuwe dingen bijleren en het contact met collega’s.

“De SVB heeft als grote organisatie veel diversiteit in werk én in mensen. Daar houd ik van! Het maatschappelijk belang van wat we hier doen voegt voor mij ook een extra dimensie toe. En, niet geheel onbelangrijk, goede arbeidsvoorwaarden zoals 36 uur werken.”

Je leert hier elke dag wel iets nieuws!

Veelzijdig en zelfstandig

“Er zijn binnen de SVB veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Ook is het werk veelzijdig en werk ik veel zelfstandig. Daardoor leer je eigenlijk elke dag wel iets nieuws!” Mijn dagelijkse taken bestaan uit diverse beheertaken voor de performance en de integriteit van de databases. De databases worden gebruikt voor de opslag van data, maar ook voor de inrichting van applicaties.”

Eigen initiatief wordt toegejuicht

“De SVB is zich erg bewust van haar maatschappelijk belang. Vrijwel iedereen in Nederland krijgt op een gegeven moment te maken met de SVB. Daarom is het ook zo belangrijk dat de dienstverlening met de tijd mee blijft ontwikkelen. De drive voor vernieuwing op IT-gebied is hier groot en eigen initiatief wordt toegejuicht. Voor een IT-er is de SVB daarom een interessante organisatie om voor te werken.”

Wat doet de SVB

Van kinderbijslag tot AOW en PGB: 5,7 miljoen klanten, ruim 50 miljard euro per jaar.

Lees meer

Jouw nieuwe collega’s

Wie werken er bij de SVB en worden misschien wel jouw nieuwe collega's!

Lees meer

Vacatures

Welke carrièrekansen liggen er voor jou bij de SVB? Bekijk onze vacatures.

Lees meer

De SVB, de uitvoerder van volksverzekeringen in Nederland