"Proactief kijken hoe ik mijn collega's en de burger beter kan helpen"

Cezanne - Teamleider regioteam

Maak kennis met Cezanne!

Aandacht voor de medewerker was precies wat Cezanne zocht in een functie. Als teamleider van een regioteam binnen Dienstverlening Persoonsgebonden Budget is ze hier volop mee bezig.   

Iedere dag kunnen wij het verschil maken.

Geen dag hetzelfde

“Wanneer de dag begint, weet je niet wat voor werk er komt. Samen met mijn teamleden kijken we hoe we burgers die recht hebben op een persoonsgebonden budget beter kunnen helpen. Wanneer een teamlid ergens tegenaan loopt, komt de vraag bij mij terecht als teamleider. Door te luisteren naar de burger proberen we het probleem helder te krijgen waarna we samen afwegen (vanuit het juridische, economische en maatschappelijke perspectief) hoe we tot een best passende oplossing kunnen komen. Het contact met mijn teamleden en andere collega’s vind ik leuk. Ik zie mijn team en teamleden groeien in hun werk wat mijn werk nog mooier maakt. ” 

Cezannes drijfveer ligt op het zo goed mogelijk helpen van de budgethouder. Ze houdt zich binnen verschillende projecten bezig met het verbeteren van de dienstverlening, of dat nou een technische verbetering is, of een bepaalde werkwijze.  

“Door langs de regioteams van PGB te gaan en verschillende casussen te bespreken, komen we erachter waar knelpunten liggen. Elke burger is anders en daarmee ook het vraagstuk wat voor ons ligt. Maar de knelpunten zijn soms wel hetzelfde en daar willen we een oplossing voor vinden. Dit hebben we niet meteen gerealiseerd. Elk klein stapje is er eentje. Iedere dag kunnen wij het verschil maken.” 

Een toekomstgerichte werkgever

Haar collega’s zien groeien is één ding, zelf groeit Cezanne ook in haar werk. “Je talent en kwaliteiten worden gezien. Als je dat wilt wordt er samen gekeken hoe je je kwaliteiten nog beter kan inzetten. Hierdoor blijf ik groeien en wij als organisatie ook. Dit geeft mij nog meer voldoening in mijn werk.” 

Bekijk ook de korte video waarin Cezanne vertelt over haar werk binnen de SVB.

Wat doet de SVB

Van kinderbijslag tot AOW en PGB: 5,7 miljoen klanten, ruim 50 miljard euro per jaar.

Lees meer

Jouw nieuwe collega’s

Wie werken er bij de SVB en worden misschien wel jouw nieuwe collega's!

Lees meer

Vacatures

Welke carrièrekansen liggen er voor jou bij de SVB? Bekijk onze vacatures.

Lees meer

De SVB, de uitvoerder van volksverzekeringen in Nederland