"Er is veel aandacht voor jou als persoon en ruimte voor eigen initiatieven"

Cezanne - Projectmanager bij DZW

Maak kennis met Cezanne!

Elke dag brengt Cezanne haar analytische vaardigheden en verbindende kwaliteiten in de praktijk als projectmanager bij DZW (Dienstverlening Zorg & Welzijn). Ze is gepassioneerd bezig met het verbeteren van onze dienstverlening, een rol waarin haar mix van vaardigheden niet alleen nuttig, maar ook essentieel is.     

Ik draag graag mijn steentje bij aan een betere dienstverlening.

Werken aan maatwerk

Ik ben bij de SVB begonnen als teamleider van een Regioteam binnen PGB. Samen met mijn teamleden keken we hoe we burgers die recht hebben op een persoonsgeboden beter konden helpen. Het antwoord in veel gevallen is: het bieden van maatwerk. Toen er extra budget vrij kwam voor projecten die in het teken staan van maatwerk is mij gevraagd om die kar te gaan trekken als projectmanager. Daar heb ik meteen ja op gezegd, want ik draag graag mijn steentje bij aan een betere dienstverlening waar de burger centraal staat. Om een goede start te maken in deze functie heb ik een aantal trainingen gevolgd op het gebied van projectmanagement. Fijn dat de SVB deze opleidingen biedt. 

Vertrouwen is belangrijk

“Ik werk nauw samen met medewerkers uit de dienstverlening. Zij staan in direct contact met de budgethouders, dus het bieden van maatwerk lukt alleen met hun inzet en input. Door die hechte samenwerking bouw je ook echt een band met elkaar op. Ik vind het belangrijk dat collega’s mij kunnen vertrouwen én dat wij ook vertrouwen uitstralen naar de buitenwereld.” 

De organisatie en ik

In mijn functie is het van belang om te weten wat er speelt in de organisatie, wat de doelstellingen zijn en welke stakeholders ik nodig heb. Gelukkig vind ik het leuk om met andere mensen te verbinden. Ook helpt het dat ik een analytische geest heb: ik zie snel verbanden en weet goed door te vragen. De ambities van de SVB op het vlak van dienstverlening reiken ver en we willen veel tegelijk. Het is mijn taak om prioriteiten te stellen en de vaart erin te houden. 

Ruimte voor talent

Bij de SVB is veel oog voor jou als persoon en ruimte voor eigen initiatieven. Ze kijken echt naar: welke talenten heb jij, hoe kun je jouw expertise inzetten om samen onze doelen te behalen. Als jij wil is er heel veel mogelijk! 

Wat doet de SVB

Van kinderbijslag tot AOW en PGB: 5,7 miljoen klanten, ruim 50 miljard euro per jaar.

Lees meer

Jouw nieuwe collega’s

Wie werken er bij de SVB en worden misschien wel jouw nieuwe collega's!

Lees meer

Vacatures

Welke carrièrekansen liggen er voor jou bij de SVB? Bekijk onze vacatures.

Lees meer

De SVB, de uitvoerder van volksverzekeringen in Nederland