"Er heerst een can do-mentaliteit waarbij ik me erg thuis voel "

Marc - Sectiemanager Security & Continuity

Maak kennis met Marc!

Als sectiemanager Security & Continuity bevindt Marc zich in een team dat de cybersecurity van de SVB bewaakt. Dat doen ze door het voortdurend monitoren van de digitale infrastructuur en het verstrekken van ondersteuning en advies. 

Continuïteit van dienstverlening

Mijn werk heeft twee focuspunten: het voorkomen van kwetsbaarheden waardoor we gevoelig worden voor een aanval van buitenaf en aan de andere kant zorgdragen dat de continuïteit van de dienstverlening gewaarborgd wordt. Dit doen we niet alleen, maar samen met een breed scala aan collega’s binnen de SVB.  

Van bedrijfsleven naar de SVB 

In januari 2024 heb ik de overstap gemaakt vanuit het bedrijfsleven naar de SVB. Het was vooral de interessante en maatschappelijk relevante omgeving die mij trok. Ik wil me graag sterk maken voor de weerbaarheid van de SVB IT-systemen, waar de gegevens van miljoenen burgers en miljarden euro’s per jaar doorheen gaan. 

Collega’s staan open voor verandering en innovatie

Hoog kennisniveau

Er zit veel expertise in de organisatie waardoor het kennisniveau hoog is. Er heerst geen mentaliteit van ‘we doen het al twintig jaar zo, dus waarom zouden we het anders doen. Integendeel: collega’s zijn bereid om samen te werken, en staan open voor verandering en innovatie. Deze ‘can do-mentaliteit’ en de focus op vooruitgang spreken mij enorm aan. Er zijn veel initiatieven en programma’s die zich richten op een eigentijdse manier van werken. 

Dynamische en inspirerende werkomgeving

“Wat ik erg waardeer aan werken bij de SVB is de combinatie van professionaliteit en een warme bedrijfscultuur. We zijn een organisatie die zich ambitieus en voortvarend inzet voor de toekomst, binnen een open en vriendelijke sfeer. Dit maakt dat ik me hier thuis voel en op mijn gemak. Binnen de organisatie is er ruimte voor mensen met ervaring en voor starters op de arbeidsmarkt. Deze mix zorgt voor een dynamische en inspirerende werkomgeving: er is beslist geen monocultuur.”  

Wat doet de SVB

Van kinderbijslag tot AOW en PGB: 5,7 miljoen klanten, ruim 50 miljard euro per jaar.

Lees meer

Jouw nieuwe collega’s

Wie werken er bij de SVB en worden misschien wel jouw nieuwe collega's!

Lees meer

Vacatures

Welke carrièrekansen liggen er voor jou bij de SVB? Bekijk onze vacatures.

Lees meer

De SVB, de uitvoerder van volksverzekeringen in Nederland