Traineepool, stage en startersfunctie

Voor studenten en pas afgestudeerden biedt de SVB elk jaar interessante traineeships. Bij de SVB betekent dat een bijzondere ervaring, waarbij je dicht op de beslissers zit, met korte lijnen naar alle niveaus. We zijn een gedreven organisatie en gemotiveerd om onze bijdrage te leveren aan de maatschappij. Voelt dat herkenbaar, misschien is een traineeship bij de SVB dan iets voor jou.

Traineepool

Wij bieden jaarlijks, in samenwerking met het UWV, werkplekken voor trainees in Utrecht en in Amstelveen. Als trainee werk je aan opdrachten voor de directie waar je geplaatst bent. Met jouw traineegroep kom je ongeveer 1 keer in de 6 weken bij elkaar voor de Traineeteamdagen. De invulling van deze dagen bepaal je als trainee voor een groot gedeelte zelf. Gedurende een jaar zet je jouw kennis, energie en ideeën in voor een organisatie met een groot maatschappelijk belang.

Jij bent het

  • Je brengt positiviteit en ambitie om een project(en) aan te pakken
  • Creativiteit en enthousiasme om een vernieuwing op de werkvloer tot stand te brengen
  • Oplossend vermogen en een frisse blik om je collega’s een spiegel voor te houden
  • Samenwerk-skills om nieuwe verbindingen te leggen en daardoor de dienstverlening van SVB nog beter te maken
  • Je bent in het bezit van een hbo- of wo-diploma
  • Je hebt nog (vrijwel) geen werkervaring op hbo- of wo-niveau en wilt je recent opgedane kennis en kunde graag inzetten
  • Je bent bereid om af en toe te reizen naar een andere plek dan jouw standplaats, bijvoorbeeld naar een andere centrale plaats voor teamdagen

Arbeidsbeperking of Wajong

Voldoe je aan bovenstaande voorwaarden en heb je een arbeidsbeperking of Wajong-status? Aarzel dan niet te solliciteren. Wij doen ons best om de werkomstandigheden aan te passen aan wat jij nodig hebt.

Meer weten?

Benieuwd naar ervaringen van onze trainees? Of naar de arbeidsvoorwaarden en de sollicitatieprocedure? Zodra bekend is wanneer er een nieuwe groep start publiceren wij dit hier. De werving voor dit traineeship is in samenwerking met trainees voor UWV (Uitvoeringsinstantie Werknemersverzekeringen). Bekijk alle informatie van het Traineeship hier.

Stage

Ben jij een mbo-, hbo- of wo-student? En wil je werkervaring opdoen of afstuderen bij een organisatie die nauw betrokken is bij wat er in de samenleving speelt? De stagemogelijkheden die we hebben publiceren we bij onze vacatures.

Startersfunctie

Ga jij voor inhoud óf zoek jij een bredere functie om jouw talenten te ontdekken én te ontwikkelen? De startersmogelijkheden die we hebben publiceren we bij onze vacatures. De betrokken recruiter kan jouw eventuele vragen uiteraard beantwoorden.

Jij als starter bij ons

Leer veel van je collega’s en bij onze interne academie

Lees meer

Ontwikkeling en SVB Academie

De SVB biedt veel kansen en mogelijkheden om te groeien

Lees meer

Onze maatschappelijke bijdrage

De SVB wil betrokken zijn bij de maatschappij en zoveel mogelijk van waarde zijn voor de maatschappij

Lees meer

De SVB, de uitvoerder van volksverzekeringen in Nederland