"De mens staat bij de SVB op één en dat is voor mij heel belangrijk"

Tim - People manager

Maak kennis met Tim!

Toen Tim werd getipt dat de functie van people manager vrijkwam, aarzelde hij geen seconde. Als voormalig scrum master hielp hij al collega’s bij de SVB om stappen vooruit te zetten in hun eigen proces én in het teamproces. Nu gaat hij daar als people manager nog dieper op in.

Je beginpunt bij de SVB is vrijwel nooit je eindpunt; er is altijd ruimte om je door te ontwikkelen.

Oog voor individu én team

Sinds 2020 is Tim werkzaam bij de SVB en heeft hij zelf ondervonden hoeveel ruimte er is voor ontwikkeling. De afgelopen jaren heeft hij zich als trainer en scrum master mogen door ontwikkelen tot people manager. “Nu houd ik mij bezig met de ontwikkeling en welzijn van medewerkers. Niet alleen als individu, maar ik kijk ook naar teambalans. Wat voor skillsets heeft het team nodig om zo optimaal mogelijk te functioneren? Als je namelijk als team goed werkt, krijg je een hoger output.” Toen Tim intern doorschoof naar zijn nieuwe functie, regelde hij ook zijn eigen opvolging. ”Ik wist precies wie daar het beste bij paste!” 
Tim’s doel is om het landschap zo te ontwikkelen dat mensen graag bij de SVB willen (blijven) werken. “Je beginpunt bij de SVB is vrijwel nooit je eindpunt; er is altijd ruimte om je door te ontwikkelen. Ik heb dat zelf ervaren en nu creëer ik die kansen nu ook voor anderen!” 

De mens staat op één

“De SVB is een fijne werkgever omdat er heel veel ruimte is voor het sociale aspect. De mens staat op één en dat is voor mij heel belangrijk. Er wordt vaak gesproken over zaken die jou als mens bezighouden. Ook is er een goede werk-privébalans. Dat was voor mij een reden om hier te gaan werken. Hierdoor heb ik ook genoeg tijd voor mijn gezin en vrienden.”  

Persoonlijke ontwikkeling als groot pluspunt

“De mogelijkheden die de SVB biedt om jezelf verder te ontwikkelen ervaar ik als een van de grote pluspunten. Ik heb hiervoor in commerciële omgevingen gewerkt en daar is veel minder ruimte voor persoonlijke groei. In de eerste anderhalf jaar dat ik hier werkte heb ik al meer opleidingen gedaan dan bij alle andere organisaties waarvoor ik heb gewerkt.” 

Wat doet de SVB

Van kinderbijslag tot AOW en PGB: 5,6 miljoen klanten, 49 miljard euro per jaar

Lees meer

Leer je collega’s kennen

Wie werken er bij de SVB en worden misschien wel jouw nieuwe collega's!

Lees meer

Vacatures

Welke carrièrekansen liggen er voor jou bij de SVB? Bekijk onze vacatures

Lees meer

De SVB, de uitvoerder van volksverzekeringen in Nederland