"IT is blijven leren, blijven veranderen"

Veena - Testspecialist

Maak kennis met Veena!

Veena is test specialist in het DMS-team. Als echte teamspeler voelt zij zich thuis in een omgeving waarin men agile werkt. Dankzij haar aangeboren nieuwsgierigheid naar technologische kennis leert zij elke dag iets nieuws.

Starten met een stand-up zorgt dat we écht als team werken

Voor een organisatie als de SVB is snelle, betrouwbare beschikbaarheid van actuele informatie superbelangrijk. “Daarvoor gebruiken we een Document Management Systeem (DMS) waarin alle informatie wordt gekoppeld. Met het DMS-team gaan we een nieuw DMS bouwen, met behulp van technologieën zoals Springboot, Docker en Kubernetes. En van het werken met die nieuwe programma’s gaat mijn hart sneller kloppen.”
“Onze werkdag start altijd met een scrumteam en de dagelijkse stand-up. Een kort staand overleg waarin we doornemen wie waarmee bezig is, en om eventuele belemmeringen op te lossen. Op die manier werken we echt als team om de doelen te bereiken.”

Altijd op zoek naar nieuwe kennis

“Ik ben er trots op bij de SVB te werken. In 2008 kwam ik naar Nederland en kreeg de kans te integreren, mensen te leren kennen en de taal te leren. Omdat ik leergierig ben hoop ik straks ook van de trainingen van de SVB gebruik te kunnen maken. Zo kan ik mijn kennis nog verder uitbreiden.”

Elke dag leer je wel iets wat je in de praktijk kan brengen.

De werksfeer bij de SVB

“De mensen hier zijn erg aardig. We geven elkaar de gelegenheid om van elkaar te leren. Elke dag leer je wel iets wat je in de praktijk kunt brengen. Bovendien is er een goede werk-privébalans, waardoor ik ook tijd heb voor mijn familie en mijn sport badminton.”

Wat doet de SVB

Van kinderbijslag tot AOW en PGB: 5,7 miljoen klanten, ruim 50 miljard euro per jaar

Lees meer

Jouw nieuwe collega’s

Wie werken er bij de SVB en worden misschien wel jouw nieuwe collega's!

Lees meer

Vacatures

Welke carrièrekansen liggen er voor jou bij de SVB? Bekijk onze vacatures

Lees meer

De SVB, de uitvoerder van volksverzekeringen in Nederland