"Elke dag is een nieuwe dag waarop ik een complex probleem kan oplossen"

Jeldwin - IT Support Specialist

Maak kennis met Jeldwin!

Elke dag helpt Jeldwin collega’s van de SVB met IT-gerelateerde problemen. Als IT support specialist lost hij ze zo snel mogelijk op, zodat ze verder kunnen werken. Daarvoor maakt hij gebruik van de IT-kennisbank, waar meer dan 300 oplossingen in staan.

Het allermooist vind ik het om een probleem op te lossen waar nog geen oplossingen voor bestonden.

“Als eerste aanspreekpunt voor alle IT-issues kom ik tijdens mijn werk van alles tegen. Soms kunnen mensen niet inloggen, of ze krijgen een foutmelding bij een applicatie. Of een telefoon doet niet wat ‘ie moet doen. Elke dag is er wel een collega die om een oplossing vraagt. En de ene oplossing is eenvoudiger te vinden dan de andere. Dat maakt het zeer afwisselend.” 

Iedereen is welkom

“Wat ik uniek vind is dat we een multiculturele werkplek hebben. Hierdoor heb je interessante en leerzame gesprekken met andere collega’s. Iedereen kan op een eigen manier bijdragen aan de werksfeer op de afdeling. Binnen de SVB maken we ook geen onderscheid tussen mensen. Echt iedereen is hier welkom.”  

 Groeien binnen de organisatie

“De mogelijkheden die de SVB biedt om jezelf te ontwikkelen was één van de redenen waarom ik hier solliciteerde. Ik heb inmiddels een cursus Nederlandse taal gevolgd en een ITIL-cursus voor mijn werkzaamheden op de IT-servicedesk. En op dit moment ben ik bezig met een cursus over het implementeren van netwerken en netwerkbeheer. De SVB biedt je kansen om te groeien binnen het bedrijf. Je wordt gestimuleerd om je kennis uit te breiden. En ook om je eigen ideeën aan te dragen om de onderlinge samenwerking beter te maken.” 

Flexibele werkplekken

“Een deel van mijn werkzaamheden doe ik op kantoor en op andere momenten werk ik thuis. En dat bevalt goed. Op kantoor ben ik vooral om te overleggen en voor de sociale omgang met collega’s. Vanuit huis werk ik dan bijvoorbeeld aan zaken waarop ik me echt even moet focussen. De SVB heeft flexibele werkplekken binnen alle locaties, zodat je hier kan gaan zitten wanneer je even een gesprek wil voeren. Het heeft ook als doel om medewerkers te stimuleren te bewegen en niet op een plek te blijven zitten. Dat initiatief juich ik toe.” 

Wat doet de SVB

Van kinderbijslag tot AOW en PGB: 5,7 miljoen klanten, ruim 50 miljard euro per jaar.

Lees meer

Jouw nieuwe collega’s

Wie werken er bij de SVB en worden misschien wel jouw nieuwe collega's!

Lees meer

Vacatures

Welke carrièrekansen liggen er voor jou bij de SVB? Bekijk onze vacatures.

Lees meer

De SVB, de uitvoerder van volksverzekeringen in Nederland